27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Boris Blanken van het Andriessen Bedrijfswagens MX Team is tijdens de eerste wedstrijd om het Dutch Masters of Motocross kampioenschap op een negende positie geƫindigd.

Dit weekend stond de eerste wedstrijd om het Dutch Masters of Motocross kampioenschap op de kalender en wel in Harfsen.

Vanwege de hoge opkomst werd er in twee groepen gekwalificeerd. Boris zette tijdens de tijdtraining een aantal keer aan en wist hier een 7e positie uit te halen. Dit betekende dat hij in het ijzersterke veld als 15e op mocht rijden.

Niet alleen was er een groot en sterk deelnemersveld want het publiek was ook in grote getalen aanwezig.

De start van de eerste manche was redelijk waardoor de door Fantic Nederland gesteunde rijder op een 15e positie doorkwam.

Gedurende de manche wist Boris zich op te werken naar een 10e plek en in het achterwiel van de negende man.

Bij de tweede manche kwam het startsysteem los voordat het starthek viel waardoor Boris een slechte start had. Toch wist hij zich in de eerste ronde direct op te stoten naar een 15e positie.

Boris wist elke ronde een rijder te passeren tot hij ten val kwam en de aansluiting kwijt raakte. Boris finishte op een 11e positie.

In de tussenstand van het Dutch Masters of Motocross kampioenschap bezet blanken nu de 9e positie.