9.1 op basis van 175 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Met trots onze historie

Beste lezer, leuk dat u meer wilt weten over onze bedrijfshistorie. Andriessen Bedrijfswagens is opgericht in 1957 door onze opa Jan Andriessen, vandaar onze bedrijfsnaam Andriessen Bedrijfswagens. Jan Andriessen is destijds begonnen met het verkopen van personenauto’s aan huis in Silvolde.

Bekijk ons oprichtingsdocument

Sinds 1995

Sinds 1995 heeft onze vader Gerard Lubbers het bedrijf overgenomen en zich gevestigd aan de IJsselweg 49 in Terborg, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds te vinden zijn.
Andriessen Bedrijfswagens heeft zich volledig gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens, sinds Gerard Lubbers het roer heeft overgenomen.

Jaarlijks verkopen wij ruim 800 lichte bedrijfswagens en hebben wij te allen tijde minimaal 150 bedrijfswagens voor u op voorraad.
In de beginperiode van Gerard Lubbers (nu inmiddels 25 jaar geleden), was het bedrijf ingesteld op het importeren en exporteren van bedrijfswagens uit binnen- en buitenland.
Er werden onder andere auto’s geïmporteerd uit Florida (Verenigde Staten). Deze bedrijfswagens werden na controle direct op de trein in Emmerich (Duitsland) gezet naar hun eindbestemming Athene (Griekenland).

Na deze periode kwam het Oostblok opzetten en werden inruilauto’s van merkdealers verkocht aan landen zoals onder andere: Rusland, Polen, Ukraine, Hongarije, Bulgarije en Georgië tot aan landen in Azië, zoals Kazachstan, Mongolië en Kirgizië.
Ook hebben wij nog geëxporteerd naar landen in Afrika, zoals Ghana, Egypte, Ethiopië, Senegal, Algerije, Madagaskar, Sierra Leone en nog veel meer landen.

De 2008 crisis

Eind 2008 onderging de wereld een bankencrisis en door deze wereldwijde crisis, viel de vraag bij deze exportlanden ineens weg. Hierdoor moesten wij onze pijlen ergens anders op richten.
Vanaf eind 2008 richt Andriessen Bedrijfswagens zich niet meer alleen op de export, maar ook voornamelijk op Nederland.
Sinds 2008 trachten wij om kwalitatief hoge eisen te stellen aan onze auto’s en dient elke auto een traceerbare historie te hebben.

Wij hebben zeker de export niet losgelaten, omdat wij in de loop van de jaren veel ervaring hebben opgedaan en er hierdoor zoveel kennis bij ons aanwezig is.
Dit geeft ons het voordeel om ook voor de iets wat oudere inruilauto’s een goed voorstel neer te leggen, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.

2021 en verder

Nu in 2021 is het onze beurt om het stokje over te nemen van Gerard Lubbers, onze leermeester. Wij vliegen er vol passie in net als onze vader, die dit meer dan 25 jaar heeft gedaan.

Een echt familiebedrijf sinds 1957 waar wij Ruben en Jurriaan Lubbers, de derde generatie erg trots op zijn en waar wij er weer vol voor gaan. Wij kijken er naar uit om nog meer ervaring op te doen en om samen dit verhaal verder voort te zetten.
Natuurlijk willen wij het liefst nog wel even doorgaan met het delen van al onze ervaringen, maar dan zijn wij waarschijnlijk volgende week nog vol enthousiasme aan het typen over deze mooie tak van sport “de autobranche”.

Verkoop, financiering of lease wij bieden ongeacht het budget de mogelijkheden.
Dankzij 63 jaar ervaring bieden wij kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bedrijfswagens aan tegen goede prijskwaliteitsverhoudingen.
Ik zou zeggen kom gewoon een keer gezellig langs, dan kunnen we onder genot van een bak koffie voor u een kwalitatief goed gekeurde bedrijfswagen zoeken.
Hopelijk tot gauw!

Het team

Ruben Lubbers

Directeur / Eigenaar

Jurriaan Lubbers

Directeur / Eigenaar

Gerard Lubbers

Voormalig Directeur

Janny Lubbers

Voormalig Administratie

Bas Verbrugge

Verkoop / Allrounder

Willem Jansen

Chef Werkplaats

Nina van Mierlo

Receptioniste / Administratie – Bestelrent

Marianelly Bodak

Receptioniste / Administratie – Andriessen

Tessa Giesen

Fotograaf

Sjaak Tunc

Bedrijfswagenmonteur

Dimitri

Bedrijfswagenmonteur

Dima

Bedrijfswagenmonteur

Jurgen

Car care en detailing

Shaun

Car care en detailing

Dylan

Car care en detailing

Alex

Car care en detailing

Toon Boland

Car care en detailing

Gerard van Aalst

Ondersteuning Logistiek

Hans Niessienk

Ondersteuning Logistiek

Dirk

Ondersteuning Logistiek

Benny

Ondersteuning Logistiek

Damian Matthew

Marketeer