9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Onze referenties

Klanten beoordelen ons met een 9.1/10, op basis van 176 reviews.

10
10
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

Heldere uitleg, transparante afspraken (auto brengen bij camperbouwer, alert op evt schorsing (verzekering en wegenbelasting) indien er gereden gaat worden. Goede conderlinge communicatie.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Mooie bus, Goede prijs, Automaat keurig hersteld. Vriendelijk

Ik ben heel tevreden over Peugeot Partner die ik eind januari bij Andriessen Bedrijfswagens heb gekocht. Nette prijs, nette bus.

Keurige ontvangst en vriendelijk personeel. Tijdens de proefrit was er twijfel over de automaatafstelling. Dit is in de werkplaats keurig hersteld. Doet het nu perfect. Ook garantie is prima geregeld.
Toen ik de bus kwam halen ben ik met de trein naar het station gekomen en daar keurig door de verkoper opgehaald. Al met al een goede indruk.

Enige minpuntje was de staat bij aflevering. De bus was wegens vorst op waterleiding niet gewassen. Begrijpelijk en niet onoverkomelijk, maar onderweg naar huis realiseerde ik me dat het 10 graden plus was. Dus wat hier wel of niet van waar was is me onduidelijk. Ook was er niet gezogen onder de stoel en bijrijdersbank, al zag de bus er in het zicht wel heel netjes uit.

In de navigatie stond nog het thuisadres van de vorige eigenaar. Niet heel erg, maar wel een beetje slordig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Super tevreden met een hele nette bus

Top bedrijf, onlangs een renault trafic aangebracht. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Zodra alle papieren getekend waren werd de bus snel en netjes opgeleverd nadat alles nog een keer gecontroleerd was. Een echte aanrader !

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Aankoop van onze bakwagen

Vorige maand onze bakwagen aangekocht. We waren nog aan het twijfelen tussen en bus of een bakwagen. Samen met Ruben de afweging gemaakt en een testrit gemaakt. We waren gelijk verkocht toen we in de bakwagen hadden gereden. Na een prettig gesprek al snel akkoord gegeven en de bakwagen was binnen 2 weken klaar om opgehaald te worden.

Ook hier een super service, duidelijke communicatie en een betrouwbare partner.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top service en goede communicatie!

Voor een vriendenweekend hebben wij een 9 persoons bus gehuurd. De bus was super netjes, de service was top en alles was top geregeld. Dikke aanrader dus!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
5
5
Na aankoop 100 km gereden en toen had de bus een onderhoudsbeurt nodig

Bus gekocht bij Andriessen en na 100 km te gereden te hebben begon het lampje van het onderhoud te branden. Andriessen zegt de auto voor de verkoop nagekeken te hebben, maar hebben dit kennelijk over het hoofd gezien. We mogen de bus terugbrengen voor een beurt tegen een gereduceerd tarief, maar wanneer je daar 300 km voor moet rijden, dan heeft dat niet zoveel zin. Erg jammer.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Nee
Geplaatst op door
10
10
Betrouwbaar, transparant, flexibel

We hebben in januari een Fiat Ducato gekocht bij Andriessen., zonder enige ervaring met een bedrijfsbus. We gaan deze bus ombouwen tot camper. We hebben Andriessen als zeer betrouwbaar, transparant en flexibel ervaren. Van ons gebrek aan kennis is geen misbruik gemaakt, in tegendeel: men dacht (en denkt nog steeds) met ons mee. Zowel de contacten met de verkoop als de werkplaats verliepen in een uiterst prettige sfeer.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en servicegerichtheid in optima forma

Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van onze Peugeot Boxer bij Andriessen.
Ook toen na de koop bleek dat er een mankement in de luchtvering zat is deze uiterts professioneel en zonder extra kosten verholpen. Ik ben de firma Andriessen hierzeer erkentelijk voor en beschouwde me echt als een klant waarvoor een stapje extra werd gedaan.

Autohandelaren hebben vaak de naam niet altijd zuiver zaken te doen, maar ik heb hier in dit geval juist het tegenovergestelde ervaren. Ik zal Andriessen bedrijfswagens zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden, gewoon een top bedrijf

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Keurig net en eerlijk bedrijf

Fijne geduldige mensen die je met vakkennis helpen.
Quentin heeft mij op een prima manier geholpen aan een mooie Peugeot Expert.
Deze is prima mij afgeleverd .

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door