9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Laat uw onderhoud uitvoeren bij de bedrijfswagenspecialist van de achterhoek

Onze bedrijfswagenspecialisten zorgen voor continuïteit in mobiliteit. Goed en tijdig onderhoud is van cruciaal belang voor uw bedrijfswagen. Door uw bedrijfswagen goed te onderhouden kunnen wij de levensduur van uw bedrijfswagen verlengen.

Dat vroeg en tijdig onderhoud cruciaal is begrijpen wij maar al te goed en willen u daarin graag adviseren en in bijstaan. Zo heeft u bij ons de keuze om voor imitatie of merkonderdelen te kiezen. Ook hebben wij zeer aantrekkelijke onderhoudstarieven en waar kunt u beter het onderhoud van uw bedrijfswagen laten uitvoeren dan bij de bedrijfswagenspecialist van de Achterhoek!

Waarom kiest u de Bedrijfswagenspecialist van de Achterhoek:

  • Mogelijkheid van prijsopgave vooraf
  • Altijd soortgelijk vervangend vervoer tegen scherpe tarieven
  • Mogelijkheid voor haal- en brengservice
  • Keuze in imitatie of merkonderdelen
  • Al ruim 35 jaar ervaring in bedrijfswagens
  • Scherpe onderhoudstarieven

Olie peilen

Controleer maandelijks het oliepeil van uw auto. Een te laag oliepeil kan namelijk schade aan de motor toebrengen. Een te laag oliepeil zorgt voor onvoldoende smering, koeling en er wordt nauwelijks gereinigd. Het gevolg van een te hoog oliepeil is dat de oliedruk te hoog wordt en dat de olie wordt opgeklopt, waardoor er ook te weinig smering plaats vindt. Vindt u dit toch te lastig? Dan helpen wij u graag! Ook adviseren wij hoe u olie kan peilen en welk type olie het best bij uw motor past.

Koelvloeistof-check

Controleer ook maandelijks de stand van uw koelvloeistofreservoir. Let wel op dat u nooit en te nimmer het koelvloeistofreservoir los draait als het voertuig heeft gelopen en dus warm is. Op het reservoir staat een minimum en een maximumstand, als het peil op het maximum staat is er niets aan de hand.

Geef het wel aan ons door als het koelvloeistofpeil onder de minimumpeilstand staat. Ook hierover adviseren onze bedrijfswagenspecialisten u graag wat de beste stand is voor uw bedrijfswagen en welk type koelvloeistof het meest geschikt is voor uw bedrijfswagen.

Bandenspanning

Het controleren van de bandenspanning van uw voertuig is ontzettend belangrijk. Deze kunt u gemakkelijk zelf controleren. Weet u niet precies wat de spanning per band moet zijn, dan
staat dit meestal op een sticker aan de binnenkant van de deursponning/stijl met daarop per aantal inzittenden hoeveel bar of psi er in de band moet. Dit verschilt bij de voor- en achterbanden.
Mocht u hier toch aan twijfelen of heeft u hier andere vragen over, adviseren onze bedrijfswagenspecialisten u graag.