9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Verhuur

Tijdelijk een bus nodig?

Heb je een te kort aan capaciteit, maar gebruik je de bus te weinig om er zelf één aan te schaffen? Dan kun je ervoor kiezen om een bus te huren voor een korte of langere periode.

Waar kan ik een bus huren?

Bestelrent B.V., een verhuur bedrijf gevestigd in Terborg en tevens onze partner kan jou verder helpen met tijdelijk vervoer. Bestelrent is gespecialiseerd in het verhuren van bestelwagens, bedrijfswagens, bakwagens en personenbussen voor een korte periode of voor een langer termijn in de vorm van shortlease.

Waarom Bestelrent?

Wellicht heeft u het drukker gekregen en heeft u niet meer voldoende bussen beschikbaar. Bestelrent heeft een ruime keus aan voertuigen. Deze voertuigen zijn goed onderhouden en van een recent bouwjaar.

Wil u graag een bus huren voor een lange periode? Dan kunt u bij Bestelrent ook leasen. Bestelrent biedt een all-in service, zodat u geen omkijken meer hebt aan onderhoud en de verzekering van de bus. Jij kunt dan doen wat jij het liefste doet en wij doen de rest.

Naast dat de bussen van Bestelrent goed onderhouden zijn en zij een all-in service aanbieden is Bestelrent prijstechnisch ook zeer interessant. Voor € 450,- exclusief btw per maand huurt u al een Volkswagen Caddy. Liever op zoek naar iets groters? Bestelrent heeft een ruim aanbod aan bestelwagens, bedrijfswagens en personenbussen.

Wat is handig om te weten als je een bus wil huren bij Bestelrent?

De belangrijkste punten hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Wie mag er bij Bestelrent huren?

Ben jij minimaal één jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en ben je minimaal negentien jaar oud, dan kunt u bij Bestelrent een busje huren.

Brandstof en vrije kilometers

Alle huurprijzen zijn exclusief brandstof. Je krijgt het gehuurde voertuig met een volle tank mee. De bus dient u te retourneren met een volle tank. Wanneer dit niet mogelijk is tankt Bestelrent de bus af en rekenen zij dit door op de factuur.

Er zitten minimaal 150 vrije kilometers per dag bij de prijs in. Hoe langer u de bus huurt hoe meer de vrije kilometers per dag worden. Zo heeft u 215 vrije kilometers per dag bij een week huren. Als u over deze vrije kilometers heen komt wordt er een meerprijs berekend.

Bij een shortlease (contract)zitten er 3000 vrije kilometers per maand  bij de prijs inbegrepen. Mocht u over deze kilometers heenkomen dan wordt er een meerprijs berekend. Deze meerprijs wordt aan het einde van de leaseperiode verrekend met de borg.

Verzekering

Alle voertuigen zijn allrisk verzekerd, deze verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico van een bestelbus is €1.000,- exclusief btw. Het eigen risico kunt u voor €7,50,- exclusief btw per dag verlagen naar €500,- exclusief btw. Het eigenrisico van een bakwagen is €1.500,- exclusief btw en kunt u voor €15,00,-  exclusief btw per dag verlagen naar €750,- exclusief btw. Naast dat de voertuigen allrisk zijn verzekerd, zit er ook een inzittenden verzekering bij.

Bezorgen

Heeft u geen vervoer om de bus op te halen? Bestelrent biedt een haal en brengservice. Vanaf €50,00 bezorgen wij de bus bij jou thuis en halen wij hem weer op.

Huur korte periode

De borg bedraagt minimaal € 350,-, maar wordt verhoogt als de verwachtte huurprijs dit bedrag overschrijd.

Aan het einde van de huurperiode en na het retourneren van de bus ontvang u de totaalfactuur per mail of per post. De resterende borg wordt normaliter binnen één werkdag teruggestort op de opgegeven rekening.

Shortlease

De factuur ontvang je vooraf per mail of per post. Kom je voor het eerst leasen bij ons? Dan betaal je borg, de borg is gelijk aan het maandbedrag waarvoor u gaat leasen. Voordat u de bus bij ons komt ophalen moet de borg en de eerste termijnfactuur voldaan zijn. Aan het einde van de leaseperiode ontvangt u de volledige borg terug op de opgegeven rekening, mits het voertuig in dezelfde staat wordt geretourneerd. De extra kilometers die u maakt worden ook verrekend met de borg.

Interesse?

Neem een kijkje op de website van bestelrent!