9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Boris Blanken van het Andriessen Bedrijfswagens MX Team heeft een sterke openingsrace gereden in het Belgische Lommel.

Na een voorbereiding in Italie en Spanje was nu een van de bekendste zandbanen van de wereld aan de beurt.

Boris gebruikte de tijdtraining om de baan te leren kennen aangezien het deels bevroren was en dit gevaarlijke situaties opleverde. Met de Fantic zet Blanken een 9e tijd op de klokken. Hij was hier niet tevreden mee maar vanwege de vorst werd er voor safe gekozen.

De start van de eerste manche was prima waarna Blanken de eerste ronde op een vijfde positie doorkwam. Binnen drie ronden wist Boris al door te stoten naar de tweede plek. De eerste plek was voor de Zuid-Afrikaanse MX2 GP rijder en Blanken wist knap tweede te worden met maar liefst 40 seconden voorsprong op de nummer 3.

De start van de tweede manche was minder waarna Blanken ten val kwam en als laatste aan de wedstrijd moest beginnen. Op het loodzware circuit wist Boris elke ronde posities wist te pakken om in de laatste ronde in het achterwiel van de nummer twee te eindigen.

Door een 2e en 3e positie in de manches wist Blanken uiteindelijk een tweede positie te bemachtigen in het sterke deelnemersveld. Aanstaande zondag staat de seizoen opener in Lierop op de kalender waarbij er een sterk deelnemersveld aanwezig zal zijn.