9.1 op basis van 175 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Ford Transit Connect occasions

De Ford Transit Connect is een kleine bedrijfswagen die functionaliteit combineert met zuinigheid. Erg handig voor ondernemers die een zuinige bedrijfswagen zoeken die niet al te groot is.

Meer weten over Ford Transit Connect occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Ford Transit Connect Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Transit Connect occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Ford Transit Connect Afmetingen

Tweedehands Ford Transit Connects zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Ford Transit Connect occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 155 cm lang en 127 cm hoog, maar ook Ford Transit Connect occasions L2H1 met een laadruimte van 195 cm lang en 127 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Ford Transit Connect Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een Ford Transit Connect

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Ford Transit Connects op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Transit Connect zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Transit Connect bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Ford Transit Connect occasion?

Heb je een Ford Transit Connect occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836