9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Ford Transit Custom occasions

De Ford Transit Custom is een lichte bedrijfswagen. Perfect voor ondernemers die gaan kwaliteit functionaliteit en luxe. In de Transit Custom vind je natuurlijk al het comfort en de hoogwaardige Duitse kwaliteit waar Ford om bekend staat!

Meer weten over Ford Transit Custom occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Ford Transit Custom Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Transit Custom occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Ford Transit Custom Afmetingen

Tweedehands Ford Transit Customs zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Ford Transit Custom occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 255 cm lang en 141 cm hoog, maar ook Ford Transit Custom occasions L2H2 met een laadruimte van maar liefst 292 cm lang en 178 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Ford Transit Custom Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een Ford Transit Custom

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Ford Transit Customs op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Transit Custom zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Transit Custom bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Ford Transit Custom occasion?

Heb je een Ford Transit Custom occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836