9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Ford Transit occasions

De Ford Transit is al jarenlang een populaire bestelwagen. Dankzij zijn grote laadruimte is de Transit geschikt voor elke klus, van pakketbezorging tot bouwwerkzaamheden! Daarbij vindt je ook in de Ford Transit natuurlijk de kwaliteit en comfort die we van het Duitse automerk gewend zijn.

Meer weten over Ford Transit occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Ford Transit Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Transit occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Ford Transit Afmetingen

Tweedehands Ford Transits zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Ford Transit occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 258 cm lang en 163 cm hoog, maar ook Ford Transit occasions L4H3 met een laadruimte van maar liefst 736 cm lang en 214 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Ford Transit Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een Ford Transit

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Ford Transits op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Transit zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Transit bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Ford Transit occasion?

Heb je een Ford Transit occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836