9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Iveco Daily Bestelwagens

Een Iveco Daily bestelwagen heeft een cabine met daarachter een tussenschot en een grote gesloten laadruimte.

De grote laadruimte maakt de Iveco Daily dan ook erg populair onder koeriers en winkeliers die veel goederen of materiaal in één keer moeten vervoeren.

De aanwezige laadruimte verschilt wel per Iveco Daily bestelwagen. Benieuwd naar de 16 verschillende varianten? Bekijk dan hier alle afmetingen van de Iveco Daily bestelwagens.

Iveco Daily enkele cabine 

Iveco Daily bestelwagens met een enkele cabine kunnen 2 á 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkele cabine een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Daily. Achter de zitplaatsen vind je direct een grote laadruimte. 

Een Iveco Daily met enkel cabine is ideaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen en/of materialen willen vervoeren en dus optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Iveco Daily dubbel cabine

In een Iveco Daily dubbele cabine is er plaats voor 5 á 6 personen. Dit komt doordat er bij een Iveco Daily met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Iveco Daily’s met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!


Iveco Daily aanbod 

Kan jouw bedrijf wel een comfortabele en grote bedrijfswagen gebruiken? Bekijk dan hier welke tweedehands Iveco Daily bestelwagens nu bij ons verkrijgbaar zijn!