9.1 op basis van 175 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Iveco Daily Koelwagen

Iveco Daily Koel-vrieswagen

Iveco Daily koelwagens hebben net als de bestelwagens een enkel cabine met daarachter een tussenschot en gesloten laadruimte. Het grote verschil is dat je met een Iveco Daily koelwagen de laadruimte kunt koelen.

Zo kan je zelf een temperatuur voor de laadruimte instellen, zodat kwetsbare goederen niet bederven, maar onder de juiste omstandigheden worden vervoerd.

  • Grote (koelbare) laadruimte
  • Houdt de lading op de juiste temperatuur
  • Ideaal voor transport van groente, fruit en bloemen.

Voordelen Iveco Daily koelwagens

Hoe koud de laadruimte van een Iveco Daily koelwagen kan worden, ligt aan de ingebouwde transportkoeling. Zo zijn er koelwagens die tot >0 graden koelen. Deze Iveco Daily koelwagens zijn goed voor het vervoer van:

  • groenten
  • fruit
  • bloemen 

Daarnaast zijn er Iveco Daily vrieswagens die onder 0 graden koelen. Deze zijn dan weer meer geschikt voor het vervoeren van:

  • vleesproducten
  • ijs 

Omdat de koeltemperaturen per Iveco Daily kunnen verschillen, raden wij je aan om bij je gewenste model zelf te kijken of met een van onze specialisten welke installatie in de laadruimte zit. Zo weet jij of de koel-/vrieswagen geschikt is voor jouw onderneming!


Iveco Daily koelwagens enkele cabine

Iveco Daily koelwagens met een enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. De meeste Iveco Daily Koelwagens met enkele cabine hebben namelijk een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig. Achter de zitplaatsen vind je gelijk een grote laadruimte. 

Een Iveco Daily enkel cabine is speciaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen willen vervoeren en dus ook optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Iveco Daily  koelwagens met dubbel cabine


In een Iveco Daily Koelwagen dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Iveco Daily met dubbele cabine nog een extra cabine met zitplaatsen achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Een Iveco Daily Koelwagen dubbele cabine is ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven naar een project gaan. Zo zijn er in een dubbele cabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!

Benieuwd naar alle 16 verschillende afmetingen van een Iveco Daily? Bekijk ze dan hier!


Koelwagen occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig koel-/vrieswagens. Waaronder dus ook Iveco Daily’s koel-/vrieswagens. Benieuwd of wij op het moment Iveco Daily koel-/vrieswagens op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons aanbod aan koelwagens!