9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Iveco Daily met open laadbak

Iveco Daily dubbel cabine met open Laadbak

Iveco Daily’s met een open laadbak hebben een enkele of dubbele cabine. Daarachter zit de open laadbak. Iveco Daily’s met een open laadbak zijn populair in de agrarische sector, maar ook in de bouw en techniek.

Dit komt doordat je met een open laadbak gemakkelijk grondstoffen aan en af kan voeren.

Daarnaast biedt een Iveco Daily open laadbak de volgende voordelen

  1. Je hebt minder last van hoogtebeperkingen
  2. De zijkanten van de bak kan los. Zo kan je de lading er gemakkelijk uitschuiven.

Iveco Daily enkel cabine

Iveco Daily met open laadbak en met een enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkel cabine over het algemeen een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Daily. Achter de personen plaatsen vind je gelijk een grote laadruimte. 

Een Iveco Daily met enkel cabine is ideaal voor ondernemers die zoveel mogelijk producten willen vervoeren en dus ook optimaal gebruik willen maken van hun laadruimte.

Iveco Daily dubbel cabine

In een Iveco Daily met een dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Iveco Daily met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Iveco Daily’s met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!

Open laadbak occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig bedrijfswagens met een open laadbak. Waaronder dus ook Iveco Daily’s met een open laadbak. Ben je benieuwd naar ons aanbod?  Bekijk dan hier al onze bedrijfswagens met een open laadbak!