9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Junior autoverkoper gezocht!

Als (junior) autoverkoper bij Andriessen Bedrijfswagens ben jij verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces van onze bedrijfswagens, inclusief het begeleiden van een eventueel financieringstraject. Dit aan Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige klanten. In de beginfase zal je hierin worden begeleid en geholpen door je collega’s van sales. Je begeleid klanten in het verkoopproces op een enthousiaste en effectieve manier via verschillende kanalen, waaronder: via de e-mail, telefoon, online en op onze locatie. Je stelt scherpe offertes op en probeert deze om te zetten naar een mooie verkoop. Daarnaast werk je nauw samen met onze financial lease partners en zorg je voor een vlotte afhandeling van de contracten. Het opmaken en bijhouden van verkoopdossiers behoort ook tot je taken. Daarnaast zorg je ook voor de aftersales, nadat de verkochte bedrijfswagen is afgeleverd wil je ook weten hoe de klant het verkoopproces heeft ervaren natuurlijk! Bovendien ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad, zowel online als offline.

Kortom, een dynamische en veelzijdige rol waarin je veel begeleid wordt, kan leren en uiteindelijk ook de mogelijkheid krijgt om zelfstandig je klanten te helpen hun ideale bedrijfswagen occasion te vinden en het gehele verkoopproces zelf soepel te laten verlopen.

Wie ben jij?

Dit is de perfecte baan voor jou als jij goed in teamverband kan werken, communicatief vaardig bent, naar de klanten luistert en uiteindelijk hun verwachtingen kan overtreffen door de ideale bedrijfswagen voor ze te vinden. Ook is het belangrijk dat jij commercieel bent ingesteld, resultaatgericht te werk gaat, graag de fijne kneepjes van het vak leert en je natuurlijk een voorliefde hebt voor de automotive branche.

Verder vragen wij van jou:

 • Je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent
 • jij minimaal 2 jaar verkoopervaring hebt en/of een automotive gerelateerde achtergrond/opleiding hebt
 • jij Engels en Duits spreekt
 • jij gestructureerd kan werken
 • je een B-rijbewijs hebt

(Mocht jij naast een interesse in sales ook interesse hebben in marketing, dan mag jij wanneer je tijd over hebt ook het marketing team ondersteunen met social media en andere werkzaamheden zoals het plaatsen van nieuwe voertuigen op de website met gedetailleerde voertuiginformatie. LET OP: Dit is echter geen vereiste voor de functie)

Wie zijn wij?

Andriessen bedrijfswagens is gespecialiseerd in de in- en verkoop van bestelwagens, bedrijfswagens, bakwagens en personenbussen en is gevestigd in Terborg (Gelderland).

Wij zijn een groeiend familiebedrijf met een informele werksfeer en bieden jou een plek in ons jonge, dynamische team!

Wat bieden wij jou?

Naast dat wij jou een uitdagende en veelzijdige baan kunnen bieden, ben je bij ons ook verzekerd van het volgende:

 • Goede salariëring en arbeidsvoorwaarden
 • Op het moment dat jij alle taken en verantwoordelijkheden zelf kan uitvoeren, kunnen wij jou ook een mooie bonus/targetregeling bieden
 • Informele werksfeer met een heleboel gezellige collega’s
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen door extra cursussen en opleidingen te volgen en in de praktijk de fijne kneepjes van het vak te leren
 • Reiskostenvergoeding en/of een fietsplan
 • Vakantiegeld en extra vakantiedagen
 • Personeelskorting
 • En misschien wel het meest belangrijke: Leuke personeelsuitjes & vrijdagmiddagborrels!

Kennismaken?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar: Jurriaan@andriessenbedrijfswagens.nl of bel even op +316 46041199.

P.S. Bij ons kan je er altijd op vertrouwen dat wij jouw sollicitatie met discretie.
behandelen.