9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Bakwagens

Mercedes-Benz Sprinter bakwagen

Mercedes-Benz Sprinter bakwagens zijn bedrijfswagens met een enkele cabine en daarachter een grote meubelbak. Deze carrosserievorm heeft een grotere laadruimte dan de bestelwagens van Mercedes-Benz Sprinter. 

De extra grote laadruimte van een Mercedes-Benz Sprinter bakwagen is ideaal voor het vervoeren van grote objecten als machines en meubels.

Dit maakt de Sprinter bakwagens dan ook erg populair onder koeriers en verhuisbedrijven.


Mercedes-Benz Sprinter bakwagen met of zonder laadklep?

Er zijn Mercedes-Benz Sprinter bakwagens te vinden met en zonder hydraulische laadklep. Een hydraulische laadklep maakt het in en uitladen van de laadruimte een stuk gemakkelijker.

Dit komt doordat een hydraulische laadklep gemakkelijk de inhoud van de grond horizontaal naar de hoogte van de laadruimte kan verplaatsen. Zo hoef je zelf dus niet steeds zware goederen in en uit te laten. Met een laadklep bespaar je jezelf een heleboel tilwerk en voorkom je mogelijk ook fysieke rug- en schouderklachten. 

Een ander voordeel van een laadklep is dat je zo veel efficiƫnter te werk gaat. Een Hydraulische laadklep laadt en lost veel sneller dan je zelf zou kunnen doen.

Het laatste voordeel dat een laadklep biedt is de functionaliteit. De klep beweegt tijdens het laden en lossen horizontaal. Toch biedt een laadklep een afwijking toe. Zo kan je tijdens het inladen op een helling de laadklep iets schuin zetten zodat je lading rechtop blijft staan. Ook kan je de laadklep op de grond iets schuin zetten. Zo kan je gemakkelijk een rolcontainer, steekwagen of palletwagen op de laadklep rijden.


Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen afmetingen

Omdat er Mercedes-Benz Sprinter bakwagens met veel verschillende soorten meubelbakken op de markt te vinden zijn, verschillen de afmetingen nog wel eens.

Daarom kan je voor de precieze afmetingen van de bakwagen het best even bij het voertuig in de opmerkingen kijken. Daar geven wij je namelijk altijd de juiste afmetingen!