9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Bestelwagens

Mercedes-Benz bestelwagen

Een Mercedes-Benz Sprinter bestelwagen heeft een cabine met daarachter een tussenschot en een grote gesloten laadruimte.

De grote laadruimte maakt de Mercedes-Benz Sprinter dan ook erg populair onder koeriers en winkeliers die veel goederen of materiaal in één keer moeten vervoeren.

De aanwezige laadruimte verschilt wel per Mercedes-Benz Sprinter bestelwagen. Benieuwd naar de 19 verschillende varianten? Bekijk dan hier alle afmetingen van de Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens.

Mercedes-Benz Sprinter enkele cabine 

Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens met een enkele cabine kunnen 2 á 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkele cabine een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Sprinter. Achter de zitplaatsen vind je direct een grote laadruimte. 

Een Mercedes-Benz Sprinter met enkel cabine is ideaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen en/of materialen willen vervoeren en dus optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Mercedes-Benz Sprinter dubbel cabine

In een Mercedes-Benz Sprinter dubbele cabine is er plaats voor 5 á 6 personen. Dit komt doordat er bij een Mercedes-Benz Sprinter met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Mercedes-Benz Sprinters met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!


Mercedes-Benz Sprinter aanbod 

Kan jouw bedrijf wel een comfortabele en grote bedrijfswagen gebruiken? Bekijk dan hier welke tweedehands Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens nu bij ons verkrijgbaar zijn!