9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Carrosserievormen

Net als bij auto’s wordt er bij bedrijfswagens als de Mercedes-Benz Sprinter met de carrosserievorm aangegeven om welke uitvoering het gaat. 

Een Mercedes-Benz Sprinter is in veel verschillende carrosserievormen beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat er voor vrijwel elke klus een Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagen is.

Zo zijn Sprinters met open laadbak perfect voor de aan- en afvoer van grondstoffen,  zijn gesloten bestelwagens ideaal voor koeriers en zijn Mercedes Sprinter bakwagens handig voor nog grotere en zwaardere ladingen!

Hieronder geven wij je graag wat meer informatie over de verschillende carrosserievormen van de Mercedes-Benz Sprinter. Zo vind jij gemakkelijk de Sprinter die het meest geschikt is voor jouw klussen!


In welke Carrosserievormen vind je VW Sprinters?

De Mercedes-Benz Sprinter is in 5 verschillende carrosserievormen verkrijgbaar. Zo vind je voor praktisch wel een geschikte Sprinter!

Wil je te weten komen wat de voordelen zijn van de verschillende carrosserievormen? Klik dan op de links en kom er alles over te weten!

  1. Bestelwagens
  2. Bakwagens
  3. Open Laadbak
  4. Kipper
  5. Koel/Vrieswagens

Ons aanbod aan Sprinter occasions

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je vaak tweedehands Mercedes Sprinters in verschillende carrosserievormen. De meest voorkomende varianten zijn de Mercedes-Benz Sprinter bestelwagens (met enkel- of dubbel cabine) en Mercedes-Benz Sprinter bakwagens. Daarnaast vind je bij ons ook regelmatig MB Sprinters met een open laadbak, als kipper of als koelwagen.

Benieuwd naar welke carrosserievormen van de Mercedes-Benz Sprinter nu verkrijgbaar zijn? Bekijk dan hier ons gehele aanbod aan Mercedes-Benz Sprinter Occasions!