9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Kipper

Mercedes-Benz Sprinter Kipper

Een Mercedes-Benz Sprinter Kipper heeft vrijwel dezelfde kenmerken als een Sprinter met open laadbak. Zo hebben Mercedes-Benz Sprinter kippers ook een enkele of dubbele cabine met daarachter een open laadbak.

Het grootste verschil tussen een kipper en een open laadbak:

Bij een kipper kan de voorkant van de laadruimte omhoog gezet worden. Zo kan de inhoud van de laadruimte gemakkelijk in één keer leeg gekiept worden.

Bovendien geeft een kipper de volgende 2 voordelen:

  1. Je minder last hebt van hoogtebeperkingen
  2. De achterkant van de bak los kunnen. Zo maak je alles snel schoon!

Mercedes-Benz Sprinter Kipper enkele cabine

Mercedes-Benz Sprinter kippers met enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkele cabine over het algemeen een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Sprinter. Achter de zitplaatsen vind je direct een grote laadruimte. 

Een Mercedes-Benz Sprinter met enkele cabine is speciaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen willen vervoeren in het leven geroepen en dus optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Mercedes-Benz Sprinter dubbel cabine


In een Mercedes-Benz Sprinter met een dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Mercedes-Benz Sprinter met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Mercedes-Benz Sprinters met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!


Kipper occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig Kippers. Waaronder dus ook Mercedes-Benz Sprinters Kippers. Benieuwd of wij op het moment Mercedes-Benz Sprinter Kippers op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons aanbod!