9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Koelwagens

Mercedes-Benz Sprinter koelwagen/vrieswagen

Mercedes-Benz Sprinter koelwagens hebben net als de bestelwagens een enkel cabine met daarachter een tussenschot en gesloten laadruimte. Het grote verschil is dat je met een Mercedes-Benz Sprinter koelwagen de laadruimte kunt koelen.

Zo kan je zelf een temperatuur voor de laadruimte instellen, zodat kwetsbare goederen niet bederven, maar onder de juiste omstandigheden worden vervoerd.

  • Grote (koelbare) laadruimte
  • Houdt de lading op de juiste temperatuur
  • Ideaal voor transport groente, fruit en bloemen.

Voordelen Mercedes-Benz Sprinter koel-/vrieswagens

Hoe koud de laadruimte van een Mercedes-Benz Sprinter koelwagen kan worden, ligt aan de ingebouwde transportkoeling. Zo zijn er koelwagens die tot >0 graden koelen. Deze Mercedes-Benz Sprinter koelwagens zijn goed voor het vervoer van:

  • groenten
  • fruit
  • bloemen 

Daarnaast zijn er vrieswagens die onder 0 graden koelen. Deze zijn dan weer meer geschikt voor het vervoeren van:

  • vleesproducten
  • ijs 

Omdat de koeltemperaturen per Mercedes-Benz Sprinter kunnen verschillen, raden wij je aan om bij je gewenste model zelf te kijken of met een van onze specialisten welke installatie in de laadruimte zit. Zo weet jij of de koel-/vrieswagen geschikt is voor jouw onderneming!


Mercedes-Benz Sprinter koelwagens enkele cabine

Mercedes-Benz Sprinter koelwagens met een enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. De meeste Mercedes-Benz Sprinter Koelwagens met enkele cabine hebben namelijk een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig. Achter de zitplaatsen vind je gelijk een grote laadruimte. 

Een Mercedes-Benz Sprinter enkel cabine is speciaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen willen vervoeren en dus ook optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Mercedes-Benz Sprinter  koelwagens met dubbel cabine


In een Mercedes-Benz Sprinter Koelwagen dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Mercedes-Benz Sprinter met dubbele cabine nog een extra cabine met zitplaatsen achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Een Mercedes-Benz Sprinter Koelwagen dubbele cabine is ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven naar een project gaan. Zo zijn er in een dubbele cabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!

Benieuwd naar alle 19 verschillende afmetingen van een Mercedes-Benz Sprinter? Bekijk ze dan hier!


Koel-/vrieswagen occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig koel-/vrieswagens. Waaronder dus ook Mercedes-Benz Sprinters koel-/vrieswagens. Benieuwd of wij op het moment Mercedes-Benz Sprinter koel-/vrieswagens op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons aanbod aan koelwagens!