9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Sprinter Occasions

De Mercedes-Benz Sprinter, al jaren geliefd onder winkeliers en koeriers. Dit komt doordat de Sprinter een bijzonder grote laadruimte heeft en verkrijgbaar is in veel verschillende afmetingen en Carrosserievormen. Zo is er voor iedere klus wel een Sprinter te vinden!

Meer weten over Mercedes-Benz Sprinter occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Mercedes-Benz Sprinter Occasion. Wil je weten welke carrosserievormen er zijn? Wat de verschillende afmetingen van de Sprinter occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Mercedes-Benz Sprinter afmetingen

Mercedes-Benz Sprinter Afmetingen

Tweedehands Mercedes-Benz Sprinters (occasions) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Mercedes-Benz Sprinter occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 260 cm lang en 172 cm hoog, maar ook Mercedes-Benz Sprinter occasions L4H3 met een laadruimte van maar liefst 470 cm lang en 210 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Mercedes-Benz Sprinter Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Carrosserievormen

Een Mercedes-Benz Sprinter occasion is in veel verschillende carrosserievormen te krijgen. Zo vind je Mercedes-Benz Sprinter occasions als:

Lees hier meer over de verschillende carrosserievormen van de Mercedes-Benz Sprinter. Zo kom je te weten welke carrosserievorm het meest geschikt is voor jouw klussen!


Koop of Financial lease een Mercedes-Benz Sprinter

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Mercedes-Benz Sprinters op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Sprinter zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen van minstens €7.950, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Sprinter bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease.

Geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Sprinter occasion?

Ben je enthousiast geworden over één van onze tweedehands Mercedes-Benz Sprinters? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836