9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Mercedes-Benz Vito occasions

De Mercedes-Benz Vito is een lichte bedrijfswagen. Perfect voor ondernemers die gaan kwaliteit functionaliteit en luxe. In de Vito vind je natuurlijk al het comfort en de hoogwaardige Duitse kwaliteit waar Mercedes om bekend staat!

Meer weten over Mercedes-Benz Vito occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Mercedes-Benz Vito Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Vito occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Mercedes-Benz Vito Afmetingen

Tweedehands Mercedes-Benz Vito’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Mercedes-Benz Vito occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 258 cm lang en 139 cm hoog, maar ook Mercedes Vito occasions L3H1 met een laadruimte van maar liefst 306 cm lang en 139 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle zeven afmetingen van Mercedes-Benz Vito Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een MB Vito

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Mercedes-Benz Vito’s op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Vito zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Vito bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Vito occasion?

Heb je een Mercedes-Benz Vito occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836