9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Opel Movano occasions

De Opel Movano is een grote bedrijfswagen met een zeer grote laadruime. In de Movano vind je veel praktische eigenschappen waarmee jij je klussen snel en gemakkelijk kan klaren. Daarbij vind je in de Movano natuurlijk ook de hoge kwaliteit die wij van Opel gewend zijn!

Meer weten over Opel Movano occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Opel Movano Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Movano occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Opel Movano Afmetingen

Tweedehands Opel Movano’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Opel Movano occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 267 cm lang en 166 cm hoog, maar ook Opel Movano occasions L4H3 met een laadruimte van maar liefst 407 cm lang en 216 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Opel Movano Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een Opel Movano

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Opel Movano’s op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Movano zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Movano bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Opel Movano occasion?

Heb je een Opel Movano occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836