9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Renault Trafic occasions

De Trafic is een middelgrote bestelwagen van Renault. De Trafic is perfect voor pakketbezorgers, installateurs en voor bouwvakkers die een functionele bedrijfswagen met veel laadruimte nodig hebben!

Meer weten over Renault Trafic occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Renault Trafic Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Trafic occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!


Renault Trafic Afmetingen

Tweedehands Renault Trafic’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Renault Trafic occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 253 cm lang en 139 cm hoog, maar ook Renault Trafic occasions L2H2 met een laadruimte van 293 cm lang en 189 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Renault Trafic Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een Renault Trafic

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Renault Trafic’s op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Trafic zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Trafic bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Renault Trafic occasion?

Heb je een Renault Trafic occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836