9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Een bestelwagen occasion kopen? Ontdek de perfecte bestelwagen voor jouw!

Bestelwagen occasions van Andriessen bedrijfswagens

Waar moet je op letten voordat je een bestelwagen occasion koopt?

Als jij op zoek bent naar een bestelwagen die aan jouw behoeften voldoet, heb jij waarschijnlijk overwogen om een gebruikte bestelwagen te kopen. Een gebruikte bestelwagen kopen is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een kosteneffectieve manier om goederen of mensen te vervoeren. Hoewel het kopen van een gebruikte bestelwagen een geweldige optie kan zijn, zijn er enkele dingen die jij moet overwegen voordat jij jouw aankoop doet. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kopen van een gebruikte bestelwagen, wanneer jij een gebruikte bestelwagen koopt, waar jij op moet letten bij het kopen van een gebruikte bestelwagen, hoe jij de perfecte gebruikte bestelwagen vindt en de voordelen van het leasen van een bestelwagen.

Hoe vind je de perfecte bestelwagen occasion?

Als het gaat om het vinden van de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften, hebt jij veel opties. Of jij nu een bestelwagen wilt kopen of leasen, er zijn veel dingen die jij moet overwegen. Een van de belangrijkste keuzes is of jij een gloednieuwe bestelwagen koopt of een gebruikte. Een gebruikte bestelwagen kopen kan een goede keuze zijn voor wie op zoek is naar een voordelige en betrouwbare manier om goederen of personen te vervoeren. In dit artikel gaan we in op de voordelen van het kopen van een gebruikte bestelwagen, wanneer een gebruikte bestelwagen te kopen, waarop te letten bij het kopen van een gebruikte bestelwagen, hoe de perfecte gebruikte bestelwagen te vinden, en de voordelen van het leasen van een bestelwagen.

Voordelen van het kopen van een tweedehands bestelwagen

 • Betrouwbaar voertuig voor een lagere prijs
 • Veel beschikbare opties
 • Verschillende merken, modellen, stijlen en carrosseries
 • Altijd een model dat aan jouw wensen voldoet
 • Bespaar op verzekerings- en registratiekosten

Het kopen van een bestelwagen heeft vele voordelen. Eerst en vooral bespaard je geld doordat je niet de volledige prijs van een nieuwe bestelwagen hoeft te betalen. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over de waardevermindering van het voertuig, omdat die al heeft plaatsgevonden. Bovendien kan het kopen van een gebruikte bestelwagen een geweldige manier zijn om een betrouwbaar voertuig te krijgen voor een lagere prijs.

Een ander voordeel van het kopen van een gebruikte bestelwagen is dat jij een grote verscheidenheid aan opties kunt vinden. Of jij nu op zoek bent naar een bestelwagen om goederen of mensen te vervoeren, jij zult zeker een gebruikte bestelwagen vinden die aan jouw behoeften voldoet. Bovendien vindt jij gebruikte bestelwagens in verschillende maten en stijlen, wat het gemakkelijker maakt om de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften te vinden.

Ten slotte kan het kopen van een gebruikte bestelwagen een geweldige manier zijn om een betrouwbaar voertuig voor een lagere prijs te krijgen. Terwijl een nieuwe bestelwagen de nieuwste technologie kan hebben, kan een gebruikte bestelwagen net zo betrouwbaar zijn. Bovendien kan jij geld besparen op verzekering en registratiekosten door een gebruikte bestelwagen te kopen.

Beste moment om een tweedehands bestelwagen te kopen. Voertuigen van Andriessen in de winter.

Wanneer een tweedehands bestelwagen kopen?

Een tweedehands bestelwagen kan je over het algemeen het beste kopen in de winter of het vroege voorjaar. Dit komt omdat de vraag naar gebruikte bestelwagens in deze tijd van het jaar meestal lager is, waardoor het waarschijnlijker is dat je een goede deal zult vinden. Wij bevelen je alleen wel aan om een tweedehands bestelwagen gewoon te kopen op het moment dat jij er een nodig hebt. Ja, in de winter is het wel het voordeligst. Maar als de bestelwagen occasion een half jaar stilstaat voordat je hem gaat gebruiken, dan ben je uiteindelijk toch nog duurder uit. Wil je wel wachten op de beste prijzen? Via ons partner bedrijf bieden wij ook de mogelijkheid voor shortlease. Zo kan je eerst in de zomermaanden voordelig een bestelwagen huren en in de winter overgaan op de koop van jouw ideale bedrijfswagen!

Naast het aankoopmoment is het natuurlijk ook belangrijk op te merken dat het kopen van een gebruikte bestelwagen een investering is. Zorg ervoor dat jij jouw onderzoek doet en tussen soortgelijke voertuigen de prijzen vergelijkt om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke deal hebt gevonden. 

Waarop moet jij letten bij het kopen van een tweedehands bestelwagen?

Als jij een tweedehands bestelwagen koopt, moet jij op een aantal zaken letten. Eerst en vooral moet jij het voertuig grondig inspecteren voordat jij tot aankoop overgaat. Dit omvat het controleren op roest of schade, maar ook om ervoor te zorgen dat alle elektronica en mechanische onderdelen in goede staat zijn. Zorg er ook voor dat je een historisch rapport krijgt om er zeker van te zijn dat het busje geen ongelukken heeft gehad of grote reparaties heeft ondergaan.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het busje goed is onderhouden. Zorg ervoor dat jij de olie, bandenspanning en andere vloeistoffen controleert om ervoor te zorgen dat het busje in goede staat is. Zorg er ook voor dat je het meest recente inspectierapport krijgt en dat alle noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd.

Maak ten slotte een proefrit met het busje voordat jij tot aankoop overgaat. Dit zal jij een idee geven van hoe het busje rijdt en of het goed bij jouw behoeften past.

Om je een beetje op weg te helpen, geven wij bij veel voertuigen de mogelijkheid om het voertuig afleverklaar te maken. Hierbij wordt er onderhoud uitgevoerd waarbij de bandenspanning, olie en andere vloeistoffen al voor je word bijgevuld. Natuurlijk vermelden wij bij onze bestelwagen occasions ook de volledige onderhoudshistorie en vermelden we in de beschrijving van de voertuigen de schades en storingen (indien deze aanwezig zijn)! 

Daarnaast hebben wij bij Andriessen Bedrijfswagens ook al meer dan 65 jaar ervaring met het controleren, onderhouden en verkopen van tweedehands bestelwagens. Dus mocht u nog vragen hebben over een van onze voertuigen. Bel, mail of kom langs. Wij helpen je graag!

Wil je het toch liever onafhankelijk laten controleren?

Dan kan je altijd een onafhankelijke Autocoach inschakelen. Een Autocoach controleert namelijk onafhankelijk van ons de tweedehands bestelwagen van A tot Z.

 1. Inspecteer het voertuig op (mogelijke) schades.
 2. Bekijk de onderhoudshistorie van de tweedehands bestelwagen.
 3. Maak een proefrit.
 4. Zelf niet genoeg kennis om alles te controleren? Laat een Autocoach alles voor je controleren.

Hoe vindt jij de perfecte tweedehands bestelwagen?

De perfecte tweedehands bestelwagen vinden kan een ontmoedigende taak zijn. Met het juiste onderzoek en de juiste voorbereiding kan jij echter de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften vinden. De eerste stap is beslissen welk type bestelwagen jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar een bestelwagen, een personenwagen of een bakwagen? Als jij weet welk type bestelwagen jij nodig hebt, kunt jij jouw zoekopdracht verfijnen.

Als je eenmaal weet welk type bestelwagen je nodig hebt, is het tijd om te gaan winkelen. Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je altijd een uitgebreid aanbod van wel meer dan 150 occasions. Benieuwd naar de voertuigen die wij nu op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons volledige aanbod!

Voordelen van het leasen van een bestelwagen

Een bestelwagen leasen kan een geweldige optie zijn voor wie op zoek is naar een voordelige manier om goederen of mensen te vervoeren. Een bestelwagen leasen kan minder duur zijn dan een nieuwe bestelwagen kopen, omdat jij niet de volledige prijs van het voertuig in één keer hoeft te betalen.

Een ander voordeel van het leasen van een bestelwagen is dat jij een duurder model kunt krijgen voor een lage prijs. Dit komt doordat je niet in één keer het gehele bedrag hoeft te betalen. je spreidt het met financial lease namelijk uit over een langere looptijd. Zo kan jij kiezen uit een grote verscheidenheid aan bestelwagens, zodat jij zeker de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften vindt!

Verder bieden veel leasemaatschappijen ook kortingen en incentives, waardoor het gemakkelijker wordt om een goede deal te krijgen voor een tweedehands bestelwagen.

Ten slotte kan het leasen van een bestelwagen een geweldige manier zijn om een betrouwbaar voertuig te krijgen voor een lagere prijs. Terwijl een nieuwe bestelwagen de nieuwste technologie kan hebben, kan een geleasde bestelwagen net zo betrouwbaar zijn. Bovendien kunt jij geld besparen op verzekering en registratiekosten door een bestelwagen te leasen.

 • Betaal niet het gehele bedrag in één keer
 • Keuze uit betere modellen.
 • Betrouwbaar voertuig voor een laag maandbedrag.
 • Bespaar op verzekerings- en registratiekosten

Factoren om te overwegen bij het leasen van een bestelwagen

Bij het leasen van een bestelwagen zijn er een paar factoren waarmee jij rekening moet houden. Eerst en vooral moet jij ervoor zorgen dat jij een budget in gedachten hebt voordat jij gaat winkelen. Zo kan jij jouw opties beperken en ervoor zorgen dat jij een bestelwagen vindt die binnen jouw budget past. 

Ook is het goed om te bedenken wat je als aanbetaling al kan betalen en wat je als slottermijn open wil laten staan. Bij financial lease moet de BTW altijd betaald worden, echter kan een aanbetaling/slottermijn er wel voor zorgen dat je maandelijkse te betalen bedrag lager word. Wel is het bij het bepalen van een slottermijn wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je pas volledig eigenaar word van de bestelwagen occasion nadat het slottermijn ook is afgelost. Zorg dus dat je een niet al te hoog slottermijn aanhoudt.

Het is ook belangrijk om de lengte van het leasecontract te overwegen. Veel leasemaatschappijen bieden korte termijn leases aan, wat een goede optie kan zijn als jij de bestelwagen slechts voor een korte periode wilt gebruiken. Als jij echter van plan bent de bestelwagen voor langere tijd te gebruiken, is een langere leaseperiode wellicht een betere optie.

Lees tot slot de kleine lettertjes van de huurovereenkomst voordat jij tekent. Zorg ervoor dat jij de voorwaarden doorneemt om er zeker van te zijn dat jij precies begrijpt waar jij mee instemt.

Hoe vindt jij de perfecte leasebus?

Het vinden van de perfecte leasebus kan een ontmoedigende taak zijn. Met de juiste research en voorbereiding kunt jij echter de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften vinden. 

De eerste stap is beslissen welk type bestelwagen jij nodig hebt. Bent jij op zoek naar een bestelwagen, een personenwagen of een bedrijfswagen? Als jij weet welk type bestelwagen jij nodig hebt, kunt jij jouw zoektocht beperken.

Zodra jij weet welk type bestelwagen jij nodig hebt, is het tijd om te gaan winkelen. Bekijk en vergelijk de leasebusjes online. Heb je een paar modellen gevonden die aan jouw wensen voldoen? Bekijk de leasebusjes dan ook een in het echt en maak er gelijk even een proefrit mee!

Tips voor het kopen of leasen van een bestelwagen

Het kopen of leasen van een bestelwagen kan een ontmoedigende taak zijn. Met de juiste research en voorbereiding kunt jij echter de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften vinden. Hier volgen enkele tips om jij te helpen de perfecte bestelwagen te vinden.

 1. Ten eerste moet jij de verschillende soorten bestelwagens onderzoeken en bepalen welk type bestelwagen het beste bij jouw behoeften past. Zorg er bovendien voor dat jij het voertuig grondig inspecteert voordat jij het koopt of een leaseovereenkomst ondertekend. Controleer op roest of schade en zorg ervoor dat alle elektronica en mechanische onderdelen in orde zijn.
 2. Zorg er vervolgens voor dat jij een budget in gedachten hebt voordat jij gaat winkelen. Dit zal je helpen jouw opties te beperken en ervoor te zorgen dat jij een bestelwagen vindt die binnen jouw budget past.
 3. Vergelijk bovendien de prijzen van verschillende voertuigen om er zeker van te zijn dat jij de beste deal krijgt.
 4. Maak ten slotte een proefrit in de bestelwagen voordat jij overgaat tot aankoop of ondertekening van een leaseovereenkomst. Zo krijgt jij een idee van hoe de bestelwagen rijdt en of hij al dan niet goed bij jouw behoeften past.

Bij Andriessen Bedrijfswagens vindt jij altijd een uitgebreid aanbod van gebruikte bestelwagens voor verkoop en financial lease. Of jij nu op zoek bent naar een bestelwagen, een personenwagen of een bakwagen, wij hebben zeker de perfecte bestelwagen voor jouw behoeften.

Geïnteresseerd in een bestelwagen?

Heb je een bestelwagen occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,

7061 XV Terborg

0315 323 836