9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Crafter Bestelwagens

Volkswagen Crafter bestelwagen

Een Volkswagen Crafter bestelwagen heeft een cabine met daarachter een tussenschot en een grote gesloten laadruimte.

De grote laadruimte maakt de Volkswagen Crafter dan ook erg populair onder koeriers en winkeliers die veel goederen of materiaal in één keer moeten vervoeren.

De aanwezige laadruimte verschilt wel per Volkswagen Crafter bestelwagen. Benieuwd naar de elf verschillende varianten? Bekijk dan hier alle afmetingen van de Volkswagen Crafter bestelwagens.


Volkswagen Crafter enkele cabine 

Volkswagen Crafter bestelwagens met een enkele cabine kunnen 2 á 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkele cabine een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Crafter. Achter de zitplaatsen vind je direct een grote laadruimte. 

Een Volkswagen Crafter met enkel cabine is ideaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen en/of materialen willen vervoeren en dus optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.

Volkswagen Crafter dubbel cabine

In een Volkswagen Crafter dubbele cabine is er plaats voor 5 á 6 personen. Dit komt doordat er bij een Volkswagen Crafter met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Volkswagen Crafters met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!


Volkswagen Crafter aanbod 

Kan jouw bedrijf wel een comfortabele en grote bedrijfswagen van Duitse kwaliteit gebruiken? Bekijk dan hier welke tweedehands Volkswagen Crafter bestelwagens nu bij ons verkrijgbaar zijn!