9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Crafter Carrosserievormen

Net als bij auto’s wordt er bij bedrijfswagens als de Volkswagen Crafter met de carrosserievorm aangegeven om welke uitvoering het gaat. 

Een Volkswagen Crafter is in veel verschillende carrosserievormen beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat er voor vrijwel elke klus een Volkswagen Crafter bedrijfswagen is.

Zo zijn Crafters met open laadbak perfect voor de aan- en afvoer van grondstoffen,  zijn gesloten bestelwagens ideaal voor koeriers en zijn Volkswagen crafter bakwagens handig voor nog grotere en zwaardere ladingen!

Hieronder geven wij je graag wat meer informatie over de verschillende carrosserievormen van de Volkswagen Crafter. Zo vind jij gemakkelijk de Crafter die het meest geschikt is voor jouw klussen!


In welke Carrosserievormen vind je VW Crafters?

De Volkswagen Crafter is in 6 verschillende carrosserievormen verkrijgbaar. Zo vind je voor praktisch wel een geschikte Crafter!

Wil je te weten komen wat de voordelen zijn van de verschillende carrosserievormen? Klik dan op de links en kom er alles over te weten!

  1. Bestelwagens
  2. Bakwagens
  3. Open Laadbak
  4. Kipper
  5. Koel-/Vrieswagens

Ons aanbod aan Crafter occasions

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je vaak tweedehands Volkswagen Crafters in verschillende carrosserievormen. De meest voorkomende varianten zijn de Volkswagen Crafter bestelwagens (met enkel- of dubbel cabine) en Volkswagen Crafter bakwagens. Daarnaast vind je bij ons ook regelmatig Vw Crafters met een open laadbak, als kipper of als koelwagen.

Benieuwd naar welke carrosserievormen van de Volkswagen Crafter nu verkrijgbaar zijn? Bekijk dan hier ons gehele aanbod aan Volkswagen Crafter Occasions!