9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Crafter Kipper

Volkswagen Crafter Kipper

Een Volkswagen Crafter Kipper heeft vrijwel dezelfde kenmerken als een Crafter met open laadbak. Zo hebben Volkswagen Crafter kippers ook een enkele of dubbele cabine met daarachter een open laadbak.

Het grootste verschil tussen een kipper en een open laadbak:

Bij een kipper kan de voorkant van de laadruimte omhoog gezet worden. Zo kan de inhoud van de laadruimte gemakkelijk in één keer leeg gekiept worden.

Bovendien geeft een kipper de volgende 3 voordelen:

  • Je minder last hebt van hoogtebeperkingen
  • De achterkant van de bak kan los. Zo maak je alles snel schoon!
  • Je kan de gehele lading eruit kiepen.

Volkswagen Crafter Kipper enkele cabine

Volkswagen Crafter kippers met enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. Dit komt doordat er bij een enkele cabine over het algemeen een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig is in de Crafter. Achter de zitplaatsen vind je direct een grote laadruimte. 

Een Volkswagen Crafter met enkele cabine is speciaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen willen vervoeren in het leven geroepen en dus optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.


Volkswagen Crafter dubbel cabine


In een Volkswagen Crafter met een dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Volkswagen Crafter met dubbele cabine nog een rij banken achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Volkswagen Crafters met een dubbel cabine zijn ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven op pad gaan. Zo zijn er in een dubbelcabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!


Kipper occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig Kippers. Waaronder dus ook Volkswagen Crafters Kippers. Benieuwd of wij op het moment Volkswagen Crafter Kippers op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons aanbod aan Kippers!