9.1 op basis van 173 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Crafter Koel-/vrieswagen

Volkswagen Crafter koelwagens hebben net als de bestelwagens een enkel cabine met daarachter een tussenschot en gesloten laadruimte. Het grote verschil is dat je met een VW Crafter koelwagen de laadruimte kunt koelen.

Zo kan je zelf een temperatuur voor de laadruimte instellen, zodat kwetsbare goederen niet bederven, maar onder de juiste omstandigheden worden vervoerd.

  • Grote (koelbare) laadruimte
  • Houdt de lading op de juiste temperatuur

Voordelen Volkswagen Crafter koel-/vrieswagens

Hoe koud de laadruimte van een VW Crafter koelwagen kan worden, ligt aan de ingebouwde transportkoeling. Zo zijn er koelwagens die tot >0 graden koelen. Deze VW Crafter koelwagens zijn goed voor het vervoer van:

  • groenten
  • fruit
  • bloemen 

Daarnaast zijn er koel-/vrieswagens die onder 0 graden koelen. Deze zijn dan weer meer geschikt voor het vervoeren van:

  • vleesproducten
  • ijs 

Omdat de koeltemperaturen per Volkswagen Crafter kunnen verschillen, raden wij je aan om bij je gewenste model zelf te kijken of met een van onze specialisten welke installatie in de laadruimte zit. Zo weet jij of de koel-/vrieswagen geschikt is voor jouw onderneming!


Volkswagen Crafter koel-/vrieswagens enkele cabine

Volkswagen Crafter koelwagens met een enkele cabine kunnen naast een grote lading ook 2 of 3 personen vervoeren. De meeste Volkswagen Crafter Koelwagens met enkele cabine hebben namelijk een bijrijdersstoel of bijrijdersbank aanwezig. Achter de zitplaatsen vind je gelijk een grote laadruimte. 

Een Volkswagen Crafter enkel cabine is speciaal voor ondernemers die zoveel mogelijk goederen willen vervoeren en dus ook optimaal gebruik willen maken van de aanwezige ruimte.

Benieuwd naar de afmetingen van een Volkswagen Crafter met enkele cabine? Bekijk dan hier alle elf de afmetingen!


Volkswagen Crafter  koel-/vrieswagens met dubbel cabine


In een Volkswagen Crafter Koelwagen dubbele cabine is er plaats voor 5 personen. Dit komt doordat er bij een Volkswagen Crafter met dubbele cabine nog een extra cabine met zitplaatsen achter de bestuurder en bijrijder is geplaatst.

Een Volkswagen Crafter Koelwagen dubbele cabine is ideaal voor teams die vaak met z’n vieren of vijven naar een project gaan. Zo zijn er in een dubbele cabine namelijk genoeg zitplaatsen én is er nog meer dan genoeg ruimte beschikbaar in de laadruimte!

Benieuwd naar de afmetingen van een Volkswagen Crafter met dubbele cabine? Bekijk dan hier alle elf de afmetingen!


Koel-/vrieswagen occasions bij Andriessen

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je regelmatig koel-/vrieswagens. Waaronder dus ook Volkswagen Crafters koel-/vrieswagens. Benieuwd of wij op het moment Volkswagen Crafter koel-/vrieswagens op voorraad hebben? Bekijk dan hier ons aanbod aan koelwagens!