9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Crafter Occasions

De Volkswagen Crafter is de grootste bedrijfswagen van het Duitse Automerk. Bovendien is de Crafter één van de populairste bedrijfswagens in zijn klasse.

Het Duitse automerk heeft de techniek en functionaliteiten dan ook gebaseerd op de feedback van échte vakmensen. Denk aan elektriciens, timmermannen en koeriers die een betrouwbare auto nodig hebben.  

Mocht jij als professional dus een betrouwbare bedrijfswagen nodig hebben, dan ben je er bij de VW Crafter vrijwel van verzekerd dat er een bus is voor jouw klus!

Daarnaast vind je in de VW Crafter occasions natuurlijk al het comfort en de hoogwaardige Duitse kwaliteit waar Volkswagen natuurlijk om bekend staat!

Volkswagen Crafter occasions afmetingen

Volkswagen Crafter Afmetingen

Tweedehands Volkswagen Crafters (occasions) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Volkswagen Crafter occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 258 cm lang en 163 cm hoog, maar ook Volkswagen Crafter occasions L4H3 met een laadruimte van maar liefst 736 cm lang en 214 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle afmetingen van Volkswagen Crafter Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Carrosserievormen

Een Volkswagen Crafter occasion is in veel verschillende carrosserievormen te krijgen. Zo vind je Volkswagen Crafter occasions als:
 

Lees hier meer over de verschillende carrosserievormen van de Volkswagen Crafter. Zo kom je te weten welke carrosserievorm het meest geschikt is voor jouw klussen!

Koop of Financial lease een VW Crafter

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Volkswagen Crafters op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Crafter zoekt een oplossing bieden.
Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen van minstens €8.500, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Crafter bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease.

Geïnteresseerd in een Volkswagen Crafter occasion?

Ben je enthousiast geworden over één van onze tweedehands Volkswagen Crafters? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836