9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Volkswagen Transporter T5 & T6 occasions

De Volkswagen Transporter is de populairste en meest iconische bedrijfswagen serie aller tijden. Mocht jij als professional dus een betrouwbare bedrijfswagen nodig hebben, dan ben je er bij de VW Transporter vrijwel van verzekerd dat er een bus is voor jouw klus!

Daarnaast vind je in de Transporter natuurlijk al het comfort en de hoogwaardige Duitse kwaliteit waar Volkswagen natuurlijk om bekend staat!

Meer weten over Volkswagen Transporter occasions?

Onderaan de pagina vind je meer handige informatie over de Volkswagen Transporter Occasion. Wil je weten wat de verschillende afmetingen van de Transporter occasions zijn? Of wil je juist weten welke aankoopmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Lees dan verder onderaan de pagina!

Volkswagen Transporter Afmetingen

Tweedehands Volkswagen Transporters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons Volkswagen Transporter occasions van het standaardformaat L1H1 met een laadruimte van 257 cm lang en 163 cm hoog, maar ook Volkswagen Transporter occasions L2H2 met een laadruimte van maar liefst 287 cm lang en 194 cm hoog.

Ben je benieuwd naar alle drie de afmetingen van Volkswagen Transporter Occasions? Op deze pagina vind je ze allemaal!

Koop of Financial lease een VW Transporter

Wij van Andriessen Bedrijfswagens hebben een n ruim aanbod aan verschillende Volkswagen Transporters op voorraad. Zo kunnen we iedere ondernemer die een grote, betrouwbare Transporter zoekt een oplossing bieden.


Heb je daarnaast geen zin om in één keer een investering te doen, maar wil je juist geld op je bankrekening houden voor andere zaken? Kies dan voor onze Financial Lease mogelijkheden.

✅ Zo is het met deze zakelijke leasevorm mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Transporter bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Geïnteresseerd in een Volkswagen Transporter occasion?

Heb je een Volkswagen Transporter occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,
7061 XV Terborg
0315 323836