27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Afgelopen weekend stond de tweede wedstrijd om het Dutch Masters of Motocross kampioenschap op de kalender. Wederom was er een sterk deelnemersveld waarin natuurlijk ook Boris Blanken van het Andriessen Bedrijfswagens MX Team aan de start stond.

De baan was perfect geprepareerd en Boris had er duidelijk zin in. De tijdtraining werd stilgelegd door een ernstig ongeval waardoor deze later hervat werd. Boris wist een 14e tijd neer te zetten en kon dus een redelijk goede startplaats uitzoeken.

De start van de eerste manche was redelijk en Blanken wist als 11e door te komen. Boris wist een aantal plaatsen te pakken en finishte op een 8e positie wat zeer knap is gezien het sterke deelnemersveld met veel GP rijders.

De start van de tweede manche was helaas minder waardoor Blanken buiten de top 20 aan de wedstrijd begon. Het rijden ging goed alleen was het inhalen erg moeilijk op de snelle baan.

Boris wist deze manche toch als 13e te finishen waardoor hij overall 11e werd.

In de tussenstand om het DMoM kampioenschap bezet Blanken de negende plek. Op koningsdag staat de volgende wedstrijd op de kalender en wel in Marum.