9.1 op basis van 176 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Boris Blanken van het Andriessen Bedrijfswagens MX Team is tijdens de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap op een tweede positie geëindigd.

De voorbereiding was verre van goed doordat Boris zijn enkel blesseerde tijdens zijn conditietraining. Er werd rust gehouden en de enkel werd getapet zodat hij aan de start kon verschijnen.

Boris kon tijdens de tijdtraining geen vrije ronde vinden en werd in zijn snelle rondes opgehouden door andere rijders waardoor er niet meer inzat dan een 8e plek.

Vol goede moed begon Blanken aan de eerste manche. Boris was goed weg en wist als tweede door de bocht te komen enkel doordat de kopman te ver naar buiten ging kwam hij in de problemen en wist nipt een crash te voorkomen.

Direct begon Blanken aan een inhaalrace en kwam in de eerste ronde op 7e positie door. Ronde na ronde wist Blanken gesteund door Fantic Nederland posities te pakken enkel kreeg Boris ook last van armpump waardoor er gekozen werd om op safe uit te rijden.

Gebrand op goed resultaat en na een aanpassingen door BEWO Motoren & Tuning wist Boris weer een goede start te pakken en kwam in de eerste ronde ook al als 3e door. Boris zette de aanval in en wist na 15 minuten de koppositie in handen te nemen.

Deze gaf Boris ook niet af en hij finishte op een eerste positie.

Totaal is Blanken 2e geworden en in de totaalstand gaat Boris nu aan de leiding.