9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Iveco Daily Carrosserievormen

Net als bij auto’s wordt er bij bedrijfswagens als de Iveco Daily met de carrosserievorm aangegeven om welke uitvoering het gaat. 

Een Iveco Daily is in veel verschillende carrosserievormen beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat er voor vrijwel elke klus een Iveco Daily bedrijfswagen is.

Zo zijn Daily’s met open laadbak perfect voor de aan- en afvoer van grondstoffen,  zijn gesloten bestelwagens ideaal voor koeriers en zijn Iveco Daily bakwagens handig voor nog grotere en zwaardere ladingen!

Hieronder geven wij je graag wat meer informatie over de verschillende carrosserievormen van de Iveco Daily. Zo vind jij gemakkelijk de Daily die het meest geschikt is voor jouw klussen!


In welke Carrosserievormen vind je Iveco Daily’s?

De Iveco Daily is in 5 verschillende carrosserievormen verkrijgbaar. Zo vind je voor praktisch wel een geschikte Daily!

Wil je te weten komen wat de voordelen zijn van de verschillende carrosserievormen? Klik dan op de links en kom er alles over te weten!

  1. Bestelwagens
  2. Bakwagens
  3. Open Laadbak
  4. Kipper
  5. Koel/Vrieswagens

Ons aanbod aan Daily occasions

Bij Andriessen Bedrijfswagens vind je vaak tweedehands Iveco Daily’s in verschillende carrosserievormen. De meest voorkomende varianten zijn de Iveco Daily bestelwagens (met enkel- of dubbel cabine) en Iveco Daily bakwagens. Daarnaast vind je bij ons ook regelmatig Iveco Daily’s met een open laadbak, als kipper of als koelwagen.

Benieuwd naar welke carrosserievormen van de Iveco Daily nu verkrijgbaar zijn? Bekijk dan hier ons gehele aanbod aan Iveco Daily Occasions!