9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Ontdek de carrosserievorm: BE-trekker

be-trekker

Een BE-trekker zit tussen een vrachtwagen en een bedrijfswagen in. Voor deze carrosserievorm heb je een BE rijbewijs nodig. Met een BE rijbewijs mag je achter deze trekker een aanhanger trekken met een totaalgewicht van 3.500 kilo. Als jij je BE rijbewijs voor 19-01-2013 hebt gehaald, dan heb je geen maximaal trekgewicht. Wel moet je er dan op letten wat het maximale trekgewicht van een BE trekker zelf is.

Welke bedrijfswagen merken hebben BE-trekkers?

Veel van de bekende bedrijfswagen merken hebben modellen die uitgevoerd zijn als BE-Trekkers. In dit lijstje hieronder vind je alle modellen:

Waarom een BE-Trekker?

Een BE-trekker heeft als voordeel dat je gemakkelijk andere aanhangers mee kan nemen. Zo kan je gemakkelijk een oplegger meenemen en de andere keer een opzetbak. Heb je vaak maar 1 dezelfde laadruimte nodig? Dan zijn de andere carrosserievormen misschien ook wel interessant voor jouw onderneming.

Bekijk ze hier:

Opties

Wil jij een BE-Trekker met navigatie, cruise control of een extra zitplaats voorin? Het is altijd handig om voor jezelf even te bepalen welke opties jij graag terugziet in je BE-trekker. Zo weet je daadwerkelijk of de BE-trekker (occasion) die jij online gevonden hebt wel bij jouw past.

BE-trekker enkel lucht
BE-trekker dubbel lucht

Enkel of dubbel lucht

Ook zijn er BE-trekker met enkel of dubbel lucht. Bij enkel lucht heeft de BE-Trekker gewoon 4 banden (twee voorbanden en twee achterbanden). Bij dubbel lucht heeft de BE-Trekker 6 banden. Hierbij heeft de BE-Trekker dan dubbele achterbanden. Een BE-Trekker met dubbel lucht geeft je meer stabiliteit. Maar door dubbel lucht wordt het totale gewicht van de BE-Trekker wel hoger. Dit betekent dus dat je door te kiezen voor dubbel lucht wel een lager laadvermogen hebt dan bij een trekker met enkel lucht.

Koop of lease?

Weet je nu welke BE-trekker het beste bij jouw onderneming past? Dan wordt het tijd om te kiezen voor  koop, financial lease, shortlease of operational lease.

Kopen

Als je een bestelbus koopt betaal je in één keer het hele bedrag en ben je direct eigenaar van de trekker. Dit is wel een grote investering om in één keer te betalen. Maar zo ben je over het lange termijn wel het goedkoopst uit.

Button voorraad

Financial lease

Bij financial lease betaal je de bedrijfswagen af in termijnen. Met deze leasevorm wordt je direct de economische eigenaar en beschik je ook direct over de bedrijfswagen. Daarnaast profiteer je bij financial lease ook van enkele fiscale voordelen:
✓ Je profiteert van aftrekbare BTW en investeringsaftrek

✓ Je mag de auto afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de belasting.

✓ Je behoudt je schadevrije jaren en de kilometrage is onbeperkt.

Shortlease

Naast koop en financial lease is het ook mogelijk om een BE-trekker te shortleasen. Bij deze leasevorm huur je eigenlijk een be-trekker voor een langere periode. Zo kan je een BE-trekker al vanaf 3 maanden tot 2 jaar shortleasen. Bij shortlease wordt je dus geen eigenaar van de trekker. Wel wordt bij deze vorm alles voor je geregeld. Zo hoef je zelf geen verzekeringen af te sluiten of extra kosten te betalen voor reparaties en onderhoud. Zo betaal je dus maar 1 vast maandbedrag.

Andriessen Bedrijfswagens biedt zelf alleen de optie voor koop en financial lease. Maar bij ons partnerbedrijf Bestelrent kan je ook gemakkelijk BE-trekkers uit ons aanbod shortleasen!

Geïnteresseerd in een BE-trekker?

Heb je een bestelbus occasion gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,

7061 XV Terborg

0315 323 836