9.1 op basis van 177 beoordelingen klantenvertellen

Vragen?

Bel ons op 0315 726 501

Showroom

ma t/m vr 08:00 tot 17:00
za 09:00 tot 14:00

27-04-2024 Gesloten

Werkplaats

ma t/m vr 08:00 tot 17:00

27-04-2024 Gesloten

Header logo - Andriessen Bedrijfswagens
Onderdelen nodig?

Ontdek de carrosserievorm: Open laadbak

Open laadbak
Iveco Daily met open laadbak

De carrosserievorm open laadbak zorgt voor extra laadruimte. Dit komt doordat je met een open laadbak minder last hebt van hoogtebeperkingen. Daarnaast kan bij een open laadbak ook de achterkant (en de zijkanten) worden losgemaakt. Zo kan je met een open laadbak ook gemakkelijk de lading in- en uitladen.

Opties

Wil jij een open laadbak met navigatie, cruise control of een extra zitplaats voorin? Het is altijd handig om voor jezelf even te bepalen welke opties jij graag terugziet in je bedrijfswagen. Zo weet je daadwerkelijk of de open laadbak (occasion) die jij online gevonden hebt wel bij jouw past.

Open laadbak enkel lucht
Open laadbak dubbel lucht

Enkel of dubbel lucht

Ook zijn er open laadbakken met enkel of dubbel lucht. Bij enkel lucht heeft de open laadbak gewoon 4 banden (twee voorbanden en twee achterbanden). Bij dubbel lucht heeft de open laadbak 6 banden. Hierbij heeft de open laadbak dan dubbele achterbanden. Een open laadbak met dubbel lucht geeft je meer stabiliteit. Maar door dubbel lucht wordt het totale gewicht van de open laadbak wel hoger. Dit betekent dus dat je door te kiezen voor dubbel lucht wel een lager laadvermogen hebt dan bij open laadbakken met enkel lucht.

open laadbak met enkel cabine
open laadbak met dubbel cabine

Enkel of dubbel cabine

open laadbakken komen het vaakst voor met een enkel cabine. In een open laadbak met enkele cabine zijn er vaak zitplaatsen aanwezig voor 2 tot 3 personen met daarachter een grote meubelbak. 

Een open laadbak met dubbele cabine heeft achter de voorste zitplaatsen nog een bank met zitplaatsen voor 3 extra personen. Bij een open laadbak met dubbele kunnen er dus in totaal 5 tot 6 personen inzitten. Door de extra zitplaatsen wordt de cabine dus wel +- 1 meter langer. Dit zorgt er dan weer voor dat de laadruimte een +- 1 meter kleiner is bij een open laadbak met dubbele cabine dan bij een open laadbak van hetzelfde formaat met enkele cabine.

Wat zijn de afmetingen van een open laadbak?

Bij open laadbakken verschillende de afmetingen per voertuig. Dit komt doordat open laadbakken in verschillende lengte en breedte verhoudingen verkrijgbaar zijn.

Om erachter te komen of de open laadbak groot genoeg is voor jouw (onderneming) bevelen wij je aan om bij onze open laadbakken in de beschrijvingen te kijken. Hierin vermelden wij namelijk de exacte afmetingen van de meubelbak. Zo weet je zeker of de open laadbak aan groot genoeg is voor jou!

Welke bedrijfswagen merken hebben open laadbakken?

Veel van de bekende bedrijfswagen merken hebben modellen die uitgevoerd zijn als open laadbak. In dit lijstje hieronder vind je alle modellen:

Andere carrosserievormen

Naast open laadbakken vind je bedrijfswagens ook nog in een aantal andere carrosserievormen. Wil je meer te weten komen over een andere carrosserievorm? Bekijk ze dan hier:

Koop of lease?

Weet je nu welke open laadbak het beste bij jouw onderneming past? Dan wordt het tijd om te kiezen voor  koop, financial lease of shortlease.

Kopen

Als je een open laadbak koopt betaal je in één keer het hele bedrag en ben je direct eigenaar van de bus. Dit is wel een grote investering om in één keer te betalen. Maar zo ben je over het lange termijn wel het goedkoopst uit.

Financial lease

Bij financial lease betaal je de bedrijfswagen af in termijnen. Met deze leasevorm wordt je direct de economische eigenaar en beschik je ook direct over de bedrijfswagen. Daarnaast profiteer je bij financial lease ook van enkele fiscale voordelen:
✓ Je profiteert van aftrekbare BTW en investeringsaftrek

✓ Je mag de auto afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de belasting.

✓ Je behoudt je schadevrije jaren en de kilometrage is onbeperkt.

Shortlease

Naast koop en financial lease is het ook mogelijk om een open laadbak te shortleasen. Bij deze leasevorm huur je eigenlijk een open laadbak voor een langere periode. Zo kan je een open laadbak al vanaf 3 maanden tot 2 jaar shortleasen. Bij shortlease wordt je dus geen eigenaar van de open laadbak. Wel wordt bij deze vorm alles voor je geregeld. Zo hoef je zelf geen verzekeringen af te sluiten of extra kosten te betalen voor reparaties en onderhoud. Zo betaal je dus maar 1 vast maandbedrag.

Andriessen Bedrijfswagens biedt zelf alleen de optie voor koop en financial lease. Maar bij ons partnerbedrijf Bestelrent kan je ook gemakkelijk open laadbakken uit ons aanbod shortleasen!

Geïnteresseerd in een open laadbak

Heb je een occasion met open laadbak gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie al klaar staan!

IJsselweg 49,

7061 XV Terborg

0315 323 836